Moobara: Berita Bola & Permainan Bola Sepak

Moobara: Berita Bola Sepak, Teka & Menang RM100,000!

Permainan bola sepak adalah satu fenomena sejak dahulu lagi. Permainan ini menjadi kegilaan seluruh lapisan masyarakat di hampir setiap pelusuk dunia, sehinggakan ia diiktiraf sebagai sukan bertaraf antarabangsa. Perlawanan bola sepak bukan sahaja dapat disaksikan di kejohanan sukan olimpik, malah pertandingan bola sepak antarabangsa paling berprestij iaitu FIFA juga telah lama diwujudkan. Oleh kerana kehangatan sambutan permainan bola sepak terutamanya bagi golongan lelaki di Malaysia, Moobara, sebuah aplikasi mudah alih ramalan bola sepak telah menyediakan satu platform di mana anda boleh mendapatkan maklumat dan berita bola terkini.

Dapatkan Berita Bola Terkini di Aplikasi Moobara Sekarang!

Moobara, Berita Bola Terkini di Hujung Jari

Sebelum anda memuat turun aplikasi Moobara, pasti anda ingin mengetahui jenis berita bola sepak terkini yang boleh didapati, bukan? Di sini kami kongsikan skop liputan maklumat berita bola sepak yang boleh didapati di Moobara.

Berita Bola Terkini untuk Liga Antarabangsa

Dengan Moobara, anda boleh mendapatkan berita bola sepak terkini dengan mudah! Dapatkan informasi tentang perlawanan bola sepak dan liputan berkenaan pasukan kegemaran anda di liga antarabangsa. Tidak kiralah sama ada berita bola Liga Perdana Inggeris (EPL), Liga Sepanyol, mahupun Liga Perancis; maklumat menyeluruh tentang setiap perlawanan iaitu skor, komen yang dibuat “post-match” dan sebagainya ada di hujung jari.

Berita Bola Terkini Tentang Pemain Kegemaran Anda

Selain daripada perkembangan pasukan bola sepak, anda juga boleh mengikuti perkembangan terkini pemain-pemain selebriti bola sepak liga antarabangsa. Moobara menghimpunkan berita bola terkini melibatkan status dan prestasi pemain – namakan sahaja selebriti bola yang anda minati, daripada Mesut Ozil ke Lionel Messi; semuanya ada!

Moobara: Bukan Sekadar Tentang Berita Bola Terkini

Selain daripada maklumat bola sepak terkini, anda juga boleh mencuba bermain permainan meramal keputusan bola sepak dengan aplikasi ini. Moobara menawarkan RM100,000 untuk dimenangi pengguna setiap minggu. Apa yang lebih menarik, permainan ini adalah percuma, dan anda hanya perlu menggunakan kepakaran anda sebagai pemerhati dan pengikut perkembangan bola sepak tegar untuk meneka skor setiap perlawanan yang bakal berlangsung.

Moobara

Langkah yang perlu diikuti untuk mencuba permainan ini adalah semudah:

  • Meramal jumlah gol bagi setiap pasukan yang akan bermain pada minggu tersebut; dan
  • Meramal minit bagi goal pertama untuk mana-mana 6 perlawanan yang akan berlangsung yang berfungsi sebagai pemutus sekiranya terdapat lebih daripada 1 pemain yang berjaya meramal skor dengan tepat.

Ayuh buktikan kepakaran anda dalam membuat ramalan bola sepak dengan Moobara hari ini!. Ianya 100% percuma dan pemenang akan dibayar RM100,000 di dalam bentuk wang tunai!

Sila layari moobara.com untuk maklumat lanjut.

Pautan berguna untuk memuat turun aplikasi ini: